פרויקט סיבים אופטיים ביישובי המועצה

המועצה האזורית עמק המעיינות הצטרפה למכרז משותף ל-46 רשויות מקומיות, לפריסת סיבים אופטיים בפס רחב עבור תושבי המועצה. מטרת המכרז הינה לקדם פריסה מהירה ביישוב, במחיר תחרותי, בכדי לאפשר גלישה ברשת האינטרנט במהירויות אולטרא-מהירות.

שמחים לבשר כי המכרז המשותף הסתיים וישנן 2 חברות שנבחרו לספק את השירות, והן תתחלנה לעבוד בקרוב. יש שונות קטנה במחירים של 2 החברות (להלן). זהות החברה שתתקין בכל ישוב תלויה במספר גורמים, ותיקבע רק לאחר שיתברר שיש היתכנות כלכלית לביצוע הפרויקט בישובכם.

הסיבים האופטיים יחליפו את חיבור האינטרנט הקיים כיום למהירות גבוהה הרבה יותר ומחיר זהה או זול יותר. הסיבים האופטיים הולכים לשנות את חוויית הגלישה – חיבור באמצעות הסיבים האופטיים מאפשר אינטרנט מהיר יותר ויציב.

לצורך פריסה מהירה של התשתית ובכדי לקיים היתכנות כלכלית עבור חברת התשתית, אחד מתנאי המכרז הינו הבעת רצון של התושבים בכל ישוב להתחבר לאינטרנט המהיר של לפחות 100 לקוחות (בתים) או 60% מבתי האב, הנמוך מבניהם.

ההרשמה היא לכל ישוב וישוב בנפרד. ישוב שלא יגיע למינימום הנדרש לא יוכל להיכלל בפרויקט.

המחירים המוצעים (תשתית + חבילת גלישה)

חברה א' חברה ב'
עלות פריסה והתקנה – חד פעמי 360 ש"ח 1,600 ש"ח
מחיר ציוד קצה (נתב ביתי) – חד פעמי 450 ש"ח 599 ש"ח

מחיר חבילת גלישה בהתאם למהירות הגלישה

עבור 300MB 85 ש"ח 94 ש"ח
עבור 500MB 90 ש"ח 94 ש"ח
עבור 1GB 100 ש"ח 94 ש"ח

מעוניינים? מלאו את הטופס עכשיו! >>

מילוי הטופס אינו מהווה כל התחייבות לתשלום.